-
Skincare:
-Beauty @ the City biedt met LOOkX Skincare een uniek concept: het Build-up concept! We verbeteren de huid op een 'Derma Effect' methode. Daarbij werken we in de diepere huidlagen om de eigen huid aan het werk te zetten. Ondersteunend met ons thuisadvies werken we aan een duurzaam resultaat.

Benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Tijdens een huidanalyse- en adviesgesprek luisteren wij naar je wensen, beantwoorden wij vragen en geven we advies hoe wij de huid in topconditie brengen! 

Met onze behandelingen van LOOkX Skincare richten wij ons op de diverse behoeftes van de huid. Een LOOkX Treatment is niet standaard, maar aangepast op de wensen en doelstellingen. De hoge percentages werkstoffen en biotechnologische ingrediënten geven de huid direct resultaat. We zetten de huid zelf aan het werk, zodat we een lang termijn resultaat krijgen.


#Derma effect skincare
#Voor alle huidtypes
#Voor vrouwen & mannen
#Dierproefvrij
#45 minuten treatment
#60 minuten treatment
#90 minuten treatment


Hand- en Voetverzorging:
 -Je handen en voeten verdienen het allerbeste vinden wij bij Beauty @ the City. Naast de collectie nagellakken biedt OPI een uitgebreide lijn hand- en nagelverzorgingsproducten, op basis van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten. Bovendien heeft OPI een complete lijn ontwikkeld voor cosmetische voetverzorging.
OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood.
OPI is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.
 
#Pedicure
#Manicure
#OPI
 

Waxing:
-Beauty @ the City heeft jarenlang ervaring opgedaan in hartje Amsterdam betreft full body waxing. Vooral de Brazilian wax is onze specialiteit.
Graag adviseren wij je tijdens een huidanalyse- en adviesgesprek.

#Brazilian wax
#Clean and Easy
#Scrub